zocipro

Bitolo, Macedonia

Let Us Help You Today!

4986 Kifejezés    0 Szójegyzék    18 Követő    52256 Viewers

zocipro

Bitolo, Macedonia

Let Us Help You Today!

4986 Kifejezés    0 Szójegyzék    18 Követő    52256 Viewers

zocipro's Terms

шлаг крем

Dairy products; Cream products

Крем што биле тепани од страна на миксер, брзо движење, вилушка, или камшик, додека таа е светлина и меки. Шлаг крем често се наслади и понекогаш зачинет со ванила, во кој случај ...

каранфилче

Food (other); Herbs & spices

зачин (целосно или основен) Опис: црвеникаво-кафена, нокти во облик на пупки од тропското дрво каранфилче зимзелени. Ароматични, луто, слатко. Каранфилче треба да се користи ...

tippy (типи)

Food (other); Tea

Терминот опишува високо квалитетни чаеви диференцирани од бела или златна боја на листовите.